Menyasszonyi csomagok

Kizárólag az esküvői igényeknek megfelelően állítottam össze a következő csomagokat, amely segítségével eldöntheted, hogy mekkora fényben pompázz a Nagy Napon!

Romantikus menyasszonyi smink A smink a természetes szépségedet emeli ki, lágyan hangsúlyosak a szemek, az arc finoman árnyalt, visszafogott a csillogás.
Mindenkinek ajánlom, azoknak is, akik a mindennapokban erősen sminkelik magukat, hogy a Nagy Napon ezzel keltsenek feltűnést, és azoknak is, akik egyáltalán nem, vagy csak ritkán sminkelik magukat, ezért egy hangsúlyosabb sminktől idegenkednének és a fő szempont, hogy kényelmesen, fesztelenül érezzék magukat. A sportosabb stílus-, de a kifinomult elegancia kedvelői egyaránt szívesen választják.

Próbasmink: 5 000 Ft
Az esküvő napján: 10 000 Ft


Klasszikus menyasszonyi sminkA szemeket műszempillával hangsúlyozom, a smink egészében véve magabiztos, királynői megjelenést kölcsönöz viselőjének.
Azoknak a menyasszonyoknak ajánlom, akik remek lehetőséget látnak abban, hogy a Nagy Napon új oldalukról mutatkozzanak meg a család, barátok és nem utolsósorban a vőlegény előtt!

Próbasmink: 6 500 Ft
Az esküvő napján: 13 000 Ft

Plusz AJÁNDÉK vőlegény smink, hogy a megjelenésed összhangban legyen a pároddal!


Díva menyasszonyi sminkExtra csillogással emelem a fényed! A ragaszható kristállyal díszített és a műszempillával gazdagított sminkben lenyűgöző leszel!
Azoknak a menyasszonyoknak ajánlom, akik számára elképzelhetetlen a Nagy Nap ragyogás nélkül!

Próbasmink: 8 000 Ft
Az esküvő napján: 17 000 Ft

Plusz AJÁNDÉK vőlegény smink és AJÁNDÉK kristály az általad választott személynek, például az örömanyának!

Csodás ünnepi smink:
Örömanyáknak, koszorúslányoknak, tanúknak az emlékezetes alkalomhoz illő sminket készítek:
Ára: 5 000 Ft

A próbasmink minden menyasszonynak erősen ajánlott minimum 3 héttel az esküvő előtt, amelynek köszönhetően felkészülten, minden aggodalom nélkül várhatod az esküvő napját. A sminkpróbára hozd magaddal a kiválasztott anyagmintát vagy képet a ruhádról, tervezett frizurádról. Lehetőleg olyan árnyalatú ruhában gyere, amilyen a menyasszonyi ruha színe, mert ez meghatározza a smink színárnyalatait is. Jó ha tudod már, hogy milyen csokrod lesz, illetve minden olyan részlet fontos, ami színében vagy stílusában befolyással lehet az esküvői smink megtervezésére.

A sminkeket a budapesti stúdiómban készítem el, ahol igény szerint fodrász és fotós is rendelkezésedre áll, azonban amennyiben szeretnéd, az esküvő napján házhoz is megyek.

Kiszállás költsége Budapesten belül: A helyszíntől és az időponttól függően: 2 500 Ft - 5 000 Ft
Budapesten kívül: A helyszíntől és az időtartamtól függően: 5 000 Ft - 10 000 Ft
Egész napos költség az utazással együtt: 20 000 Ft