Kedves Látogató, Kedves Menyasszony!

Az én sztorim, több évvel ezelőtt kezdődött… Biztos ismeritek a tinédzser-kor örök dilemmáját - amelyre ráerősített a disco-láz - hogy mit vegyek fel, hogyan fessem ki magam és elengedhetetlen követelményként fogalmazódott meg hétről-hétre, hogy valami újat kell kihozni a korlátozott anyagi és természet adta lehetőségekből! Mivel van egy hat évvel idősebb nővérem - majd később magamon is azt tapasztaltam -, hogy mi nők, a lehető legszebbek szeretnék lenni, és ezért majdnem mindenre képesek vagyunk… Így aztán sminkeltem, öltöztettem magam, a barátnőimet, mindenkit, aki kérte. Sosem gondoltam úgy erre a tevékenységemre, mit valami komoly dolog, hogy ez egyfajta hivatás, ezért történhetett meg, hogy a gimi után pénzügyi, gazdasági főiskolára mentem, úgy, hogy tulajdonképpen fogalmam se volt róla, hogy mi is akarok lenni. Majd dolgozni kezdtem a kitanult szakmában, de sehol nem találtam a helyem. Éreztem, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és mindeközben valami kreatív dolgot is csinálnék.

Aztán pár évvel ezelőtt egy barátnőm nyitotta fel a szemem, amiért örök hálával tartozom Neki! Mivel legjobb, legrégibb barátnőmként részese volt életemnek, pontosan tudta, látta, hogy miben van az én erősségem! Így elkezdtem smink-leckéket venni Rikk Ágnestől, aki, véleményem szerint, az egyik legkitűnőbb hazai sminkmester. Egy év alatt megtanított az alapokra, a korszakok divatsminkjeire és folyamatos gyakorlásra buzdított. Azóta is képzem magam szakkönyvekből, külföldi oldalakról, más ismert és kevésbé ismert sminkesektől tanulok. Nagy figyelmet fordítok a professzionális termékek használatára, mivel ezek biztosítják leginkább a kívánt minőséget, választékot, tartósságot és nagyon érzékeny bőr esetén is alkalmazhatóak. Az elejétől kezdve, magasan képzett fotóssal dolgozom együtt és később csatlakozott a teamhez a haj-költemények megálmodója, akikkel együtt tökéletesen kiegészítjük-, és folyamatosan inspiráljuk egymást.

Hiszem, hogy a szépség belülről fakad, még ha ez közhelyesen is hangzik. Megfigyeltem, hogy a férfiak a KISUGÁRZÁS-sal magyarázzák, ha egy nő levette őket a lábukról. Ami szerény véleményem szerint, nem más, mint az ÖNBIZALOM. Ennek a tulajdonságnak a legtöbb általam ismert nő hiányában van, de ha elhiszed magadról, hogy szép vagy, akkor ellenállhatatlan leszel! Az éremnek is két oldala van, ezért előfordul, hogy rossz passzban vagyunk, de ez mindenkivel, az általad leggyönyörűbbnek tartott nőkkel is így van. Én ebben próbálok segíteni, hogy újra dobd fel az érmét, adj lehetőséget arra, hogy megmutassam Neked az érem másik oldalát, amelyen szépnek látod magad! A pozitív visszajelzések által az önbizalmad megerősödik és sugározni fogod az elégedettséget! Legyél akár menyasszony, akár jövendőbeli ara, a célom ugyanaz! Hogy minden(ki) tökéletes legyen!